Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Eivind Torps veg 2 - B20 2408 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Gang/entre, toalettrom, bad, teknisk rom/vaskerom, stue med utgang til innglasset balkong, kjøkken og 2 soverom.

Parkeringsplass og bod i felles garasjeanlegg.

Standard

Innholdsrik og flott 3-roms endeleilighet med attraktiv beliggenhet midt i Elverum sentrum. Leiligheten stod ny i 2019 og holder høy standard med vannbåren gulvvarme, lyse og tidsriktige farge- og materialvalg, parkett på gulv, flislagt bad og downlights i tak. Gjennomgående store vindusflater som skaper gode lysforhold, samt utgang til en innglasset balkong. Leiligheten selges ferdig møblert, så her kan du flytte rett inn! I Sentrum Park har du kort avstand til alt du trenger, med både sentrumsfasiliteter og fine turområder like utenfor døra. Leiligheten ligger i 2.etasje og har enkel adkomst via heis, som også tar deg ned i felles garasjeanlegg hvor du har egen parkeringsplass og bod.

Velkommen til visning!

Gang/entre
I leiligheten kommer du inn i en hyggelig gang med god plass til omkledning og rom for å etablere en garderobeløsning. Gangen har tilknyttet toalettrom, bad og teknisk rom/vaskerom. Delvis åpen løsning videre inn mot stuen.

Stue og spisestue
Leiligheten har en romslig og flott stue som er møblert med både sofa og en egen spisestuedel. I dag er spisestuen praktisk plassert foran kjøkkenet. Her er det god plass til å invitere venner og familie på god mat og drikke. De store vinduene slipper inn rikelig med dagslys og gjør at rommet føles åpent og luftig. Det er montert lameller på vinduene som også gjør at du kan skjerme for innsyn. I stuen er det også innredet en hyggelig lesekrok med lenestol og tilhørende puff. Utgang til innglasset balkong med utsikt mot Glomma.

Kjøkken
Moderne og flott kjøkken med innredning fra Norema. Innredningen har slette fronter og takhøye overskap som gir ekstra skapplass. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate for matlaging. Innredningen har integrerte hvitevarer med stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Bad
Pent flislagt baderom med vegghengt wc, dusjhjørne med glassdører og en lys baderomsinnredning med nedfelt servant og speilskap over. Badet har varme i gulvet og downlights i tak.

Toalettrom og vaskerom
Ekstra toalettrom med flislagt gulv, vegghengt toalett og en enkel baderomsinnredning med servant og speil på vegg med belysning over.
Teknisk rom/vaskerom med vaskemaskin som står klar til bruk.

Soverom
Leiligheten har to lyse og delikate soverom, begge med adkomst fra stuen. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og har rikelig med garderobeskap.

Innglasset terrasse
Innglasset terrasse med god plass til møblering og utsikt mot Glomma. Terrassen gir leiligheten et ekstra rom som kan benyttes gjennom store deler av året. Vinduene på balkongen kan skyves til side slik at du får en mer luftig uteplass når været er fint.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og svært sentral beliggenhet i Sentrum Park II, nærmest midt i Elverum sentrum. Her har du butikker, cafeer, restauranter, parker og flere treningssentre like utenfor døra. Du har også kort avstand til flere barnehager og skoler, samt høyskolen i Innlandet som ligger på Terningen arena. Fra leiligheten har du gang- og sykkelsti til Høgskolen, samt til skyss-/togstasjonen på Vestad og de øvrige bydelene.

Sentrum Park ligger like ovenfor Glomma, så her har du den populære gang- og sykkelstien langs elva like utenfor. Denne tar deg både til Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet, som har fine uteområder. På museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året.

Veien er heller ikke lang opp til Svartholtet, hvor du finner fine friområder som kan benyttes året rundt. Her er det milevis med traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina.

Her bor du med andre ord midt i smørøyet, med kort avstand til alt du trenger i hverdagen!

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Bra 104 kvm / P-rom 95 kvm.

Det tas forbehold om mindre arealavvik.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarme. Leiligheten har også balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Det er egen vannmåler i hver leilighet som måler varmt-/kaldtvann, samt energimåler for måling av varme. Selskapet har inngått avtale med Ista i forbindelse med avregning av fjernvarme. Denne må avleses ved overtagelse av ny eier.

Tomten

Fellestomt på ca. 3294 kvm. Her finner du et velholdt og flott uteområde med hyggelige grøntområder, lekeplass og pergola. Belegningsstein ved gangstier, uteplass og sykkelparkering.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Forøvrig gateparkering.

Sameiet

Eierseksjonen høer til Sentrum Park boligsameiet, bestående av 89 eierseksjoner. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter for inneværende år utgjør ca. 11.236. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.547,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 1138 snr. 40 orgnr. 921519699 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Sentrum Park Eiendom AS

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 990 000,-
 • Fellesutgifter: 3 210,-
 • Primærrom: 95 m2
 • Bruksareal: 104 m2
 • Tomteareal: 3294 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Eivind Torps veg 2 - B20 2408 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 182472630
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no