Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Friggs veg 8 2413 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, baderom, vaskerom, 2 soverom, kjøkken og stue.

Garasje

Standard

Hyggelig enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Løvbergsmoen. Boligen har en praktisk planløsning med alt på en flate, 2 soverom samt en romslig stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Gjennomgående lyse overflater og gode lysforhold. Ute har du en stor terrasse med enkel adkomst til hagen. I Friggs veg 8 har du kort veg til skole, barnehage, butikker og flere aktivitetstilbud. Nærhet til friområder i Stavåsen med fine turmuligheter gjennom hele året.

Eksempler på materialvalg er gulv med parkett og vinyl. Vegger med tapet og tak med folierte himlingsplater.

Gang/entre
Boligen har et hyggelig overbygget inngangsparti som fører deg til en lys og romslig entre med god plass til omkledning samt garderobeløsning for praktisk oppbevaring av yttertøy og sko.

Stue
Lys og romslig stue med god plass til møblering. Rommet har godt med vindusflater samt lyse farge- og materialvalg som gir rommet en god atmosfære. Fra stuen har du delvis åpen løsning til kjøkken med spisesplass samt utgang til terrasse. I stuen er det etablert ildsted med peisvedovn som gir godt med varme og en hyggelig stemning i kjøligere perioder

Kjøkken med spiseplass
Lyst og fint kjøkken med hvite slette fronter. Innredningen har godt med benkeskap og takhøye overskap som gir godt med oppbevaringsplass. Laminerte benkeplater med gode arbeidsflater. Veggflater over kjøkkenbenk med kjøkkenplater. Opplegg for vaskemaskin og ventilator over komfyrplass. Kjøkkenet har fine lysforhold og rom for spiseplass.

Vaskerom
Praktisk vaskerom med adkomst fra kjøkken samt dør ut. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Vaskekum i metall.

Soverom
Boligen har to soverom, hvor begge er av god størrelse med plass til seng og tilhørende møblement og garderobe.

Bad
Lyst baderom med vinyl på gulv og baderomsplater på veggflater. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjhjørne med glassdører samt servant med speil og belysning over. Oppvarming med vannbåren varme til vegghengt radiator.

Uteplass
Fra stuen har du utgang til en stor og romslig terrasse. Solrik terrasse med god plass til utemøblement og enkel adkomst ned til hagen.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et attraktivt og familievennlig boligområde på Løvbergsmoen med kort avstand til barnehage og skoler. Fra leiligheten har man nærmest umiddelbar nærhet til Svartholtet med fine turmuligheter. Svartholtet kan by på milevis med tur- og sykkelstier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid med traseer for både store og små. Stavåsen med lysløype ligger også like i nærheten. Gangavstand til to store dagligvarebutikker og ca. 2 km til Elverum sentrum hvor man finner alt av servicetilbud og fasiliteter. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m. Fra boligen er det kort veg til den nye bydelen Ydalir. Her finnes det handelspark med butikker og dagligvareforretning samt ny skole og barnehage som åpnet høsten 2019.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 102 kvm, Bruttoareal: 112 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, baderom, vaskerom, 2 soverom, kjøkken og stue.

Bolig med fullt bruksareal for hele 1. Etasje.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren varme med radiatorer tilknyttet varmtvannsystem via Nibe avtrekksvarmepumpe. Det er installert radiatorer i entre, baderom, to soverom, stue, kjøkken samt vaskerom. Etablert ildsted med vedovn i stue. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Avtrekksvarmepumpe plassert på vaskerom. Varmepumpen gir varme, varmtvann, ventilasjon og varmegjenvinning. Den bruker avtrekksluften som varmegjenvinning, avtrekk fra bad, kjøkken og vaskerom. Tilluft kommer fra ventiler som ligger ved gulv bak radiatorene.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1 105 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Tomten er tilnærmet flat og opparbeidet med plenarealer. Gruset gangsti frem til inngangsparti.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 13 826,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2 712,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 90 bnr. 210 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Waldemar Fredrik Johansen
Anne Marie Johansen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 950 000,-
 • Ligningsverdi: 886 987,-
 • Primærrom: 102 m2
 • Bruksareal: 102 m2
 • Bruttoareal: 112 m2
 • Tomteareal: 1105 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Friggs veg 8 2413 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 181866519
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no