Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Sira Thores veg 5 2413 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, 2 soverom, baderom, kjøkken og stue.
2. etg: Gang, baderom og 2 soverom.
Kjeller etg: Trapperom, gang, vaskerom, kjellerstue og trimrom.

Utvendige boder.
Dobbel carport.

Standard

Stor og flott familiebolig med attraktiv og sentral beliggenhet ved Bryggeriberget. Boligen har en innholdsrik og praktisk planløsning med 4 soverom, 2 bad, vaskerom og flere stuer. Her er det gjort vesentlige oppgraderinger de siste årene med blant annet nytt kjøkken og bad fra 2018. Oppvarming via vannbåren gulvvarme i 1.etasje, varmepumpe og flere rom med elektrisk gulvvarme. Ute finner du flere fine uteplasser og dobbel carport med boder i bakkant. Tomta er stor og usjenert, og ligger fint til i barnevennlige omgivelser. Nærhet til skoler, barnehage, dagligvarebutikk og sentrum med øvrige fasiliteter og servicetilbud. Svartholtet ligger kun noen hundre meter fra eiendommen og kan by på flotte turområder gjennom hele året. Velkommen til visning!

Eksempler på materialvalg er gulv med parkett, laminat, tregulv og teppefliser. Deler av kjeller med betonggulv. Vegger med panel, malt panel, malte plater og tapet. Deler av kjeller med puss/malt mur. Himlinger med panel, og himlingsplater. Himlinger i deler av 1.etasje med downlights.

Velkommen hjem!
Boligen har et overbygd inngangsparti i tilknytning til carporten. Inn gjennom døren møter du en lys og praktisk gang med god plass til omkledning. Her finner du en romslig garderobeløsning med plass til alt av yttertøy og sko. Åpen løsning fra gangen og videre inn mot spisestue og kjøkken.

Kjøkken med spisestue
Stort og flott kjøkken fra 2018 med lyse overflater, store vindusflater, samt utgang til terrasse. Her finner du en moderne innredning med fronter i høyglans og laminerte benkeplater med god arbeidsflate. Kjøkkenøy med en hyggelig frokostplass, samt induksjonstopp og benkeventilator. Øvrig integrerte hvitevarer med stekeovn, mikro, kjøleskap, fryseskap og vinkjøler. Benkeplate med pop-up el-kontakt. På kjøkkenet er det også rom for en spisestue med plass til hele familien. Her er det store vinduer som gir rommet mye lys og installert en flott peisinnsats som gir godt med varme og som skaper en hyggelig stemning i rommet.

Stue
Boligens stue er lys og romslig med god plass til møblering. Her er det lyse fargevalg og store vinduer som skaper gode lysforhold. Fra stuen har du trappeadkomst til 2.etasje og til kjelleretasjen.

Soverom
I 1.etasje finner du en soveromsgang med tilknyttet bad og to av boligens til sammen fire soverom. Soverommene er lyse og innbydende med fin plass til møblering.
De to øvrige soverommene finner du i 2.etasje. Ett av soverommene har installert varmepumpe.

Bad
Baderom i 1.etasje med lyse flislagte overflater. Her finner du wc, boblebadekar og dusjkabinett. Baderomsinnredning med dobbelt servant og speil med belysning på vegg over. Varmekabler i gulvet.

Bad 2.etasje
I 2.etasje finner du et lekkert bad fra 2018. Her er det flislagte overflater og mosaikkfliser på gulv i dusjhjørne. Installasjoner med vegghengt wc, dusjhjørne med glassdører og innredning med servant og speilskap. På badet er det downlights i tak og varmekabler i gulvet.

Trimrom/lekerom
I boligens kjelleretasje finner du et rom som i dag er innredet som et trimrom/lekerom. Her er det god plass til at både store og små kan boltre seg.

Kjellerstue
I kjelleren finner du også en koselig kjellerstue med god plass til møblering. Rommet har en åpen peis som gir en hyggelig stemning.

Vaskerom
Vaskerom med diverse oppgraderinger fra 2018. Her er det flislagt gulv med vannbåren gulvvarme, vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert boligområde i Bryggeriberget. Her bor du med kort gangavstand til sentrum med byfasiliteter som kjøpesentre, cafeer, restauranter, kino, bank, apotek, bibliotek mm. Du har også kort veg til flere barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Svartholtet er en av dine nærmeste naboer, så her er det enkelt å komme seg ut på tur. Områder kan tilby utallige turmuligheter gjennom hele året. Her er det flotte tur- og sykkelstier som fører deg til Damtjernet og Starmoen, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid. Lysløypa starter like utenfor. Her bor du med andre ord svært sentralt, samtidig som du bor i et etablert boligområde med usjenert og flott beliggenhet like inntil Svartholtet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 281 kvm, Bruksareal: 295 kvm, Bruttoareal: 324 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, 2 soverom, baderom, kjøkken og stue.
2. etg: Gang, baderom og 2 soverom.
Kjeller etg: Trapperom, gang, vaskerom, kjellerstue og trimrom.

Enebolig med fullt bruksareal for arealer innenfor yttervegger. Vaskerom, trapperom, gang og stuer i kjeller medtatt som primære bruksareal. Kjellerboder og utvendige boder medtatt som sekundært bruksareal. Kaldtloft og krypkjeller uten beregningsmessig areal samt overbygget inngangsparti, terrasseplatting og carport uten beregningsmessig areal. Et soverom i 2.etasje samt oppholdsrom i kjeller uten tilfredsstillende lysareal, (<10% av gulvareal). Kjeller i tillegg uten tilfredsstillende rømningsforhold. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren gulvvarme. Oppvarmingen skjer med luft til væske varmepumpe, med varmefordeling til vannbåren gulvvarme i 1. etasje samt vaskerom i kjelleretasje. Baderom i 1. etasje og 2. etasje samt deler av kjeller med elektrisk gulvvarme. Installert luft til luft varmepumpe på et soverom i 2. etasje. Boligen har også etablert ildsted med elementpeis med innsats på kjøkken og åpen peis i kjellerstue.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1423 kvm. Eiendommen har asfaltert innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstilingsplasser samt parkering i dobbel carport. Etablert hageanlegg med plen og diverse beplantning i form av bed, prydbusker samt diverse busker. Tomten er inngjerdet.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 11 477,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 547,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1 123,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommen har vannmåler og de kommunale avgiftene vil derfor variere ut i fra reelt forbruk.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 515 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Tore Huseby
Mari Nylund Huseby

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 5 390 000,-
 • Ligningsverdi: 1 244 491,-
 • Primærrom: 281 m2
 • Bruksareal: 295 m2
 • Bruttoareal: 324 m2
 • Tomteareal: 1423 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Sira Thores veg 5 2413 Elverum Norge

Visning

 • 03.11.2020, 1800 - 1830.
 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 180435828
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no