Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Bureiservegen 42 2407 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, baderom, 3 soverom, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller etg: Trapperom, gang, boder, vaskerom, baderom og 3 disp. rom.

Garasje.

Standard

Velkommen til Bureiservegen 42 - Lys og innbydende enebolig med barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Hanstad. Boligen har lyse overflater og en fin planløsning med 3 soverom, 2 baderom, vaskerom, en romslig stue og spisestue i vinkel samt flere disponible rom i kjelleretasjen. Ute har du garasje og en romslig terrasse med gode solforhold. Fra terrassen er det trapp ned til en hyggelig og skjermet hage. Fra boligen har du gangavstand til både skole, barnehage og butikk. Friområder i Svartholtet i umiddelbar nærhet med fine turmuligheter gjennom hele året.

Eksempler på materialvalg er gulvflater med parkett, laminat og belegg, deler av kjeller med teppebelegg. Kjellerbod med betonggulv.
Vegger med panel, malt panel, malt strietapet, trefiberpaneler og tapet. Himlinger med himlingsplater, kjeller med panel og rupanel.

Velkommen!
I boligen blir du møtt av en lys og innbydende entre med god plass til omkledning, og oppbevaring av yttertøy og sko. Fra entreen er det en åpen løsning ut i gangen som knytter boligen sammen. Gangen har en åpen løsning mot stue samt adkomst til boligens soverom og bad.

Stue og spisestue
Romslig stue i vinkel med gode møbleringsmuligheter. Her er det god plass til en egen spisestuedel, praktisk plassert nær kjøkkenet som gjør middagsserveringen enkel. Rommet er har en delikat fargepalett og har store vindusflater som gir godt med lys. Installert vedovn og varmepumpe. Utgang til romslig terrasse med god plass til møblering på sommeren.

Kjøkken
Nytt og innbydende IKEA kjøkken fra 2020 med slette fronter. Her finner du en moderne innredning med fronter i grønn høyglans og laminerte benkeplater med god arbeidsflate. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer i form av stekeovn og induksjonstopp. Ventilator over koketopp samt opplegg til oppvaskmaskin.

Bad
Lyst og pent baderom fra 2014, med belegg på gulv og laminerte baderomsplater på veggflater. Elektrisk gulvvarme. Baderommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører, samt en romslig baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over.

Soverom
Boligen har 3 soverom beliggende i 1. etasje. Rommene er av god størrelse med plass til møblering av seng og tilhørende møblement.

Bad og vaskerom
Baderom i kjeller med vinylbelegg på gulv og laminerte plater på veggflater. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant og speil med belysning over.

I kjeller er det også separat vaskerom med belegg på gulv og tapet på veggflater. Vaskerommet har vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin samt plass til tørketrommel.

Kjeller etg
Innholdsrik kjelleretasje med gang med etablert vedovn, bad og vaskerom, boder samt 3 disponible rom. Disse er blitt benyttet som soverom/gjesterom men er ikke godkjent.

Uteplass
Fra stuen har du utgang til en solrik terrasse med trapp ned i hagen. Her er det god plass til møblering av utemøblement og grill.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og svært familievennlig beliggenhet i et populært boligområde på Hanstad. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Hanstad barne- og ungdomsskole, barnehage og Spar Hanstad med post i butikk. Med Svartholtet som nærmeste nabo er det enkelt å komme seg ut på tur. Tomten grenser til skogen så her kan du enkelt spenne på deg skiene rett utenfor døra. I Svartholtet er det milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid. Ellers i året finner du stier og traseer som passer like godt til fots som på sykkel. Her har du utallige muligheter enten du skal ut for kos eller trening. Her har du et fantastisk utgangspunkt for den aktive familien. I Åsmund Sveens veg er det en velfungerende velforening som blant annet har laget til et område med fotballbane, ballbinge, volleyballbane, akebakke og skøytebane. På fellesområdet er det også flere benker, bålplass og en grillhytte som kan leies. Bare noen hundre meter opp i Svartholtet er det også laget til en gapahuk med grillplass. Eiendommen ligger fint til med tanke på fellesarealene og gjør at du enkelt har oversikt over ungene som er ute og leker. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. For deg som er glad i kultur og friluft er ikke veien lang til Norsk Skogmuseum hvor det foregår en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Til sentrum er det ca. 3 km og her finner du en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 201 kvm, Bruttoareal: 221 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, baderom, 3 soverom, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller etg: Trapperom, gang, vaskerom, baderom og 3 disp. rom.

I kjeller er det innredet tre rom som i dag benyttes som soverom, disse er ikke bruksendret og derfor ikke godkjent som soverom. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Bolig med fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger ved 1.etasje og kjeller. Himlingshøyder i kjeller målt mellom 2,21-2,35 meter.
Primære bruksareal ved oppholdsrom kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal).
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Adkomst til vaskerom via innredet bod, aktuelt bodrom/gang er medtatt som primært bruksareal. Øvrige boder i kjeller medtatt som sekundært bruksareal. Kaldtloft, terrasse og inngangsparti uten beregningsmessig areal. Frittstående garasje med sekundært bruksarealer.
Lekestue ikke medtatt i arealberegningen.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med vedovn i stue i 1. etasje samt i trappegang i kjelleretasjen. Installert luft til luft varmepumpe i stue i 1. etasje. Begge baderom med elektrisk gulvarme. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Baderom 1.etasje og vaskerom i kjeller med opplegg for sentralavtrekk. Øvrige rom med naturlig ventilasjon.

Tomten

Eiet tomt på ca. 966 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Tomten er tilnærmet flat og er opparbeidet med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 14 328,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 547,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 635 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Liv-Monica B Holøyen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 190 000,-
 • Ligningsverdi: 932 350,-
 • Primærrom: 189 m2
 • Bruksareal: 201 m2
 • Bruttoareal: 221 m2
 • Tomteareal: 966 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Bureiservegen 42 2407 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 180435725
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no