Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Sørskogbygdvegen 871 2412 Sørskogbygda Norge

Innhold

1.etg: Entre, soverom, kjøkken, bad og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Kjellerstue, vaskerom og bod.

Uthus med garasje, bod, vedbod og carport.

Standard

Lys og koselig enebolig med landlig beliggenhet ved Brattberget i Sørskogbygda. Boligen fremstår som velholdt og innbydende, med diverse oppgraderinger fra de siste årene. Her er det blant annet diverse nye overflatebehandlinger, kjøkken fra 2015 og bad fra 2016. Ute finner du uthus med garasje, carport og diverse boder. Stor tomt på ca. 2,5 mål med umiddelbar nærhet til fine friområder. Fra eiendommen har du også kort veg til skole, barnehage og butikk i Sørskogbygda. Velkommen til visning!

Eksempler på materialvalg er gulv med parkett, beiset tregulv og vinylbelegg. Vegger med malt panel og MDF. Himlinger med himlingsplater og malt panel.

Velkommen inn!
I boligen kommer du inn i en entre med plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Fra entreen har du trappeadkomst til kjelleretasjen og tilknyttet soverom.

Kjøkken med spiseplass
Lyst og innbydende kjøkken fra 2015. Her finner du innredning fra IKEA med lysmalte profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og fin arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenk med tapet. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn og kjøl/frys. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp.
På kjøkkenet er det også fin plass til en spisestue foran vinduet.

Stue
Hyggelig stuedel med lyse fargevalg og vinduer på flere sider som gir rommet godt med lys. Her har du god plass til en sofakrok med tilhørende møblement. I rommet er det installert vedovn.

Soverom
Boligen har ett lyst soverom med god plass til dobbeltseng.

Bad og vaskerom
Baderom fra 2016 med belegg på gulv og vegger med laminerte plater og steinforblending som gir en kul touch til rommet. På badet finner du wc, dusjhjørne og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med integrert belysning. Varmekabler i gulv.

Eget vaskerom i kjelleretasjen med opplegg for vaskemaskin. Bod innenfor vaskerommet med lagringsplass.

Kjellerstue
I kjelleretasjen finner du også en lys og koselig kjellerstue. Her er store vindusflater og egen utvendig adkomst. Rommet har god plass til møblering og er i dag innredet med både sofagruppe og seng.

Beliggenhet

Eiendommen har beliggenhet ved Brattberget i Sørskogbygda. Her har du ca. 2,5 km til lokal dagligvarebutikk, barneskole og barnehage. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i Elverum sentrum, ca. 18 km fra eiendommen. Friområder i umiddelbar nærhet med turmuligheter gjennom hele året. Skistadion ved skolen i Sørskogbygda har oppkjørte skiløyper på vinterstid og her skjer det mye for både store og små. I nærområdet finner du også Bergesjøen og Lisjøen, som begge er fine steder for bading på sommertid. På Lisjøen er det også tilrettelagt for grilling og det er oppført en gapahuk som kan benyttes av alle. Sørskogbygda kan by på mange aktiviteter for barn i alle aldre, bla. fotball, håndball, skiskyting og langrenn. I bygda finnes også et samfunnshus som blir brukt til festligheter, konserter, skoleavslutninger og utleie. Her er det lett å trives - velkommen!

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 119 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, baderom, entre og soverom.
Kjeller etg: Kjellerstue og vaskerom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Gulvvarme på bad. Vedovn i stue og kjøkken. Ellers oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.557 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning. Forøvrig naturtomt. Terrengtrapp i treverk til utvendig kjelleradkomst.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Uthus med garasje og carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 3.056,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.464,- og slamtømming kr. 1.309,-, dette faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 173 bnr. 14 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Steffen Moen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 350 000,-
 • Ligningsverdi: 260 438,-
 • Primærrom: 98 m2
 • Bruksareal: 119 m2
 • Tomteareal: 2557 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Sørskogbygdvegen 871 2412 Sørskogbygda Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 180434949
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no