Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Horndalsvegen 832 2410 Hernes Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, baderom, vaskerom, 3 soverom, kjøkken og stue.
Kjeller etg: Boder/oppbevaringsrom og teknisk rom.

Carport

Standard

Lys og fin enebolig med landlig og usjenert beliggenhet i Hernes. Boligen har en praktisk planløsning med alt på ett plan, samt en kjelleretasje med god bodplass. Det er gjort diverse oppgraderinger de senere årene og boligen fremstår som lys og innbydende. Stor tomt med hage, solrik terrasse og carport. Fra eiendommen er det ca. 7 km til skole og barnehage i Hernes, og ca. 15 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter. Umiddelbar nærhet til fine tur- og treningsområder, og du har blant annet kort veg til skistadion på Varden og Bergesjøen med badestrand og gode fiskemuligheter.

Eksempler på materialvalg er gulv med vinyl, laminat og parett. Vegger med malt panel, malt tapet og malte plater. Tak med folierte himlingsplater.

Velkommen!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en entre hvor du har praktisk adkomst til vaskerom og bad. Videre inn i gangen er det god plass til omkledning og rom for å henge fra seg yttertøy og sko.

Kjøkken
Boligen har et lyst og koselig kjøkken med rom for en spiseplass. Her er det også utgang til en stor og solrik terrasse via doble verandadører. Kjøkkenet har en lysmalt innredning fra 2013 med profilerte fronter og godt med skap- og benkeplass. Benkeplater i laminat med flislagte veggflater over. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Stue
Innbydende og fin stue med god plass til møblering. Her er det vinduer på flere sider som gir gode lysforhold og som skaper en fin romfølelse. I stuen er det installert både vedovn og varmepumpe, som gir en jevn og god oppvarming av boligen.

Soverom
I boligen finner du tilsammen tre soverom.

Bad
Lyst flislagt bad fra 2007. Her finner du wc, dusjhjørne med vegg i glassbyggerstein og en romslig baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulvet. Baderommet har opplegg for tilkobling av boblebadekar med vann, avløp (sluk) samt koblingsboks for strøm.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og barnevennlig beliggenhet i Horndalen. Her har du friområder rett i nærheten som gir deg mulighet til fine friluftsopplevelser gjennom hele året. Det er ca. 7 km til Hernes hvor det er barnehage og skole. Her finner du også Herneshallen hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer. Her er det et godt idrettsmiljø for barn og ungdom i alle aldre. I Hernes finner man også en flott skistadion på Varden med et variert løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og mange fine traseer for både tur og trening. På sommerstid er det fine gang- og sykkelstier i området og fra eiendommen er det kort veg til Bergesjøen, med badestrand og fine forhold for fiske og kanopadling. Ca. 15 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 155 kvm, Bruttoareal: 178 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre, gang, baderom, vaskerom, 3 soverom, kjøkken og stue.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med lukket vedovn i stue, samt installert luft til luft varmepumpe. Elektrisk gulvvarme på baderom og eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2 275,2 kvm. Eiendommen har gruset adkomst og gårdplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Tomten er lett skreånende med vestvendt beliggenhet og med delvis inngjerding. Hagen er pent opparbeidet med plenarealer samt diverse beplantninger i form av bær- og prydbusker.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 4 572,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon kr 5 322,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 121 bnr. 7 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Magnus Mostue
Lena Veronica Mostue

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 490 000,-
 • Ligningsverdi: 422 260,-
 • Primærrom: 89 m2
 • Bruksareal: 155 m2
 • Bruttoareal: 178 m2
 • Tomteareal: 2275 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Horndalsvegen 832 2410 Hernes Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 178310600
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no