Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Kirkevegen 85B 2414 Elverum Norge

Innhold

3. etg: Gang, bod, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Garasje i felles garasjeanlegg.
Felles sykkelparkering.

Standard

Nyere og smart sentrumsnær leilighet i 3. etasje med mange gode kvaliteter. Leiligheten har lyse og innbydende fargevalg, god standard samt en fin planløsning. Her er det to soverom med god plass til møblering, romslig bad samt stue og kjøkken i en luftig og åpen løsning. Store vinduer gir rommet gode lysforhold og rikelig med dagslys. Leiligheten har radiatorer som er tilknyttet fjernvarme og som gir en lun og god varme, samt lave strømutgifter. Bygget har felles adkomst på bakkeplan tilknyttet dørtelefon i leiligheter. Innvendige heis- og trappeforbindelser mellom byggets etasjer. Leiligheten har egen garasje i felles garasjeanlegg. I Fjeldsetlia Park bor du med gangavstand til sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud som trengs i hverdagen, samtidig er avstanden kort til Glomma eller Svartholtet med alle de turmuligheter som finnes der sommer som vinter.

Eksempler på materialvalg er gulv med parkett og fliser på baderom. Vegger med malte plater. Himlinger med malte plater og systemhimling.

Velkommen!
I leiligheten kommer du inn i en romslig gang som har god plass til omkledning, samt oppbevaring av yttertøy og sko. Fra gangen har du adkomst til leilighetens øvrige rom.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Lys og fin stuedel med åpen løsning til kjøkken som sammen med lyse farge- og materialvalg gir en god romfølelse. Rommet er møbleringsvennlig med god plass til sofa- og sittegruppe samt spiseplass i enkel tilknytning til kjøkkenet. Store vindusflater gir leiligheten fine lysforhold og du har utgang via glassdør til balkong. Ute på balkongen er det god plass til utemøblement, samt du har skillevegger mot naboene som skjermer. Fra balkongen har du også fint utsyn over nærliggende områder.

Kjøkken
Funksjonelt kjøkken med lyse slette fronter og takhøye skap som gir godt med oppbevaringsplass. Benkeplater i laminat med gode arbeidsflater og plass til matlaging. Veggflater over kjøkkenbenk med laminerte plater. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn samt oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp.

Soverom
Leiligheten har to romslige soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Begge rommene har garderobeløsninger, som gir godt med oppbevaringsplass.

Bad
Lyst og innbydende baderom med flislagte overflater på gulv og baderomsplater på vegg. Baderommet er utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Baderomsinnredningen har underskap med heldekkende porselensservant samt veggskap, speil og belysning over. Oppvarming med varmekabler i gulv. Opplegg til vaskemaskin.

Beliggenhet

Fjeldsetlia Park har en attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde i Fjeldsetlia. Her bor du sentralt, samtidig som Svartholtet ligger i kort avstand fra boligen. Her kan du spenne på deg skiene like utenfor på vinterstid, og ellers i året finner du milevis med stier og grusveier som passer like godt til løping som til sykling. Her har du mange fine turmuligheter gjennom hele året. Fra eiendommen er det kort veg til flere barnehager og skole. Videregående og ungdomsskole finner du i sentrum innen kort gangavstand. Her finner du også alt av servicetilbud og fasiliteter. For dagligvarehandel har du en nybygd kiwi butikk like i nærheten.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
3. etg: Gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Leilighet med fullt bruksareal innenfor yttervegger. Inngangsparti/svalgang og terrasse uten beregningsmessig areal. Gulvareal ved overbygget terrasse ca 9 m2. Innvendig bod er medtatt som sekundært bruksareal. Garasjeplass på ca 19m² med bodplass innerst i garasje.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Primæroppvarming skjer med radiatorer i gang, stue/kjøkken og 2 soverom som er tilknyttet fjernvarme. Elektrisk gulvvarme i baderom. Det er i leiligheten installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 5724 kvm. Fellesområder med asfalterte veger, gangster samt parkeringsplasser. Arealer foran leiligheten er opparbeidet med plen, sittebenker og en hyggelig lekeplass. Grøntareal med etablert hekk mot gangveien.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Leiligheten har egen garasje i felles garasjeanlegg. Sykkelparkering og gjesteparkering på oppmerkede plasser.

Sameiet

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 9 466,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 547,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 22 snr. 46 orgnr. 917387486 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Thomas Bull
Vilde Gunnarsrud

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 650 000,-
 • Fellesutgifter: 2 099,-
 • Ligningsverdi: 595 806,-
 • Primærrom: 66 m2
 • Bruksareal: 70 m2
 • Bruttoareal: 76 m2
 • Tomteareal: 5724 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Kirkevegen 85B 2414 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 176015516
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no