Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Feiermester Ohlsons veg 8 2409 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Vindfang, gang, vaskerom/teknisk rom, soverom, baderom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
2. etg: Gang, baderom og 3 soverom.

Garasje og sportsbod.

Standard

Velkommen til Feiermester Ohlsons veg 8 - En moderne og innbydende enebolig med attraktiv beliggenhet sentralt på Søbakken. Her bor du med kort veg til nye Ydalir skole og barnehage, samt butikk på Søbakken med postfunksjon og handelsparken i Prestmyrbakken. Veien er heller ikke lang til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Boligen har en innholdsrik planløsning over to plan og har blant annet 4 soverom, 2 baderom samt eget vaskerom. Utendørs finner du et stort og fin uteområde hvor du har hagestue med adkomst fra stuen, utekjøkken og dusj.

Eksempler på materialvalg er gulvflater med laminat og fliser. Vegger med behandlet panel, panel og malt tapet. Himlinger med himlingsplater, panel, malt tapet og systemhimling.

Entre/gang
Boligen har et hyggelig inngangsparti som tar deg inn i vindfanget. Her er det god plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko. Fra gangen er det adkomst til bad og soverom og stue, samt trapp opp til 2. etasje. Gangen har flislagt gulv med vannbåren gulvvarme.

Stue og spisestue
Lys og møbleringsvennlig stue med rom for sofagruppe og spisestue. Rommet har godt med vinduer og en fin åpen peis. Lyse farge- og materialvalg samt en lun og koselig atmosfære. Fra stuen er det utgang til hagestue med utekjøkken og åpen peis. Utenfor hagestuen finner du en stor og solrik terrasse med masse plass til møblering og adkomst til hagen.

Kjøkken
Sort kjøkkeninnredning med moderne preg og slette finerte fronter i åpen løsning med stue. Innredningen har rikelig med skap- og skuffeplass, samt laminerte benkeplater med gode arbeidsflater. Integrerte løsninger for gasskomfyr, stekeovn, og mikrobølgeovn. Opplegg for oppvaskmaskin. Lekkasjevakt, komfyrvakt og gassalarm er ikke montert.

Bad 1. etasje
Flislagt baderom som er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med steamfunksjon og baderomsinnredning med servant og speil med belysning over. Oppvarming med vannbåren gulvvarme samt elektriske varmekabler.

Vaskerom
Smart og hendig vaskerom med flislagt gulv og laminerte plater og fliser på veggflater. Vaskerommet har installert innredning med nedsenket vaskekum og plass for vaskemaskin under benkeplate.

Soverom
Boligens har totalt 4 soverom. Et soverom beliggende i 1. etasje mens de 3 øvrige ligger i 2. etasje.

Bad 2. etasje
Baderom med flislagte gulv og veggflater. Baderommet er utstyrt med veggmontert toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant og speil med belysning over.

Uteområde
Fra stuen er det utgang til hagestue med utekjøkken og åpen peis. Utenfor hagestuen finner du en stor og solrik terrasse med god plass til møblelring og sammenkosmster samt adkomst til hagen.
Under terrassen er det etablert et stort svømmebasseng, som per dags dato ikke benyttes. Kontakt megler for ytterligere informasjon rundt svømmebassenget.

Beliggenhet

Boligen har sentral og fin beliggenhet på Søbakken. Her er det gangavstand til Elverum sentrum hvor du finner det meste av servicetilbud og fasiliteter, med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, bowlinghall, sykehus, apotek mm. Fra eiendommen er det også kort veg til den nye bydelen Ydalir, med barnehage og barneskole. Her er det også flere dagligvarebutikker og Prestmyrbakken handelsområde med butikker som Elkjøp, Power, Byggmakker, Rusta og Europris. I kort avstand fra boligen finner du Sagtjernet med badeplass og fine friområder, samt Tufte treningspark. Veien er heller ikke lang til Stavåsen som kan by på fine tur- og treningsområder. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 158 kvm
Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Vindfang, gang, vaskerom/teknisk rom, soverom, baderom, kjøkken, stue og spisestue.
2. etg: Trapperom, baderom og 3 soverom.

Enebolig med fullt bruksareal innenfor yttervegger i 1.etasje. Arealer 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m). Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Raftekott, bassengområde, terrasse og overbygget terrasse uten beregningsmessig bruksareal. Terrasseareal mot vest på 95 m2 hvorav ca 20 m2 er overbygget. Terrasseareal tilknyttet inngangspartiet med 6 m2 i gulvareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm- og vedfyring. Det er etablert ildsted med åpen peis i murt omramming i stue i 1. etasje. Opplyst installert vannbåren gulvvarme i alle gulv i 1. etasje med unntak av soverom samt vindfang. Vannbåren gulvvarme ved baderom i 2. etasje. Dobbeltmantlet bereder for drift av gulvvarme med volumkapasitet på 120 liter. Varmeveksler og styringer plassert på vaskerom. Vegghengte temperaturfølere. Baderom i 1. etasje med elektrisk gulvvarme.

Tomten

Eiet tomt på ca. 641 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Hagen er pent opparbeidet med plenarealer samt diverse beplantning. Hekk mot naboeiendom i vest. Flott uteplass med terrasse med etablert utekjøkken, dusj og svømmebasseng.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 15.228,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.096,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1021 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Torfinn Skjæret
Lalita Rungthanyaratana

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 450 000,-
 • Ligningsverdi: 836 380,-
 • Primærrom: 144 m2
 • Bruksareal: 146 m2
 • Bruttoareal: 158 m2
 • Tomteareal: 641 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Feiermester Ohlsons veg 8 2409 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 173392031
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no