Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Museumsvegen 9B 2406 Elverum Norge

Innhold

2. etg: Entre, gang, toalettrom, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.
Loftsetasje: Gang, disponibelt rom og loftstue.
Deler av kjelleretasje med boder og vaskerom.

Standard

1/2 part av tomannsbolig med sentrumsnær og hyggelig beliggenhet på Vestad. Leiligheten har lysmalte overflater og godt med vinduer som gir fine lysforhold. 2-mannsboligen er horisontaldelt og leiligheten befinner seg i 2.etasje, men du har i tillegg en hyggelig loftetasje, samt vaskerom og diverse boder i kjelleretasjen. Hyggelig balkong med fint utsyn over nærområdet. I Museumsvegen bor du med kort avstand til sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter, skoler og barnehager. Du har også umiddelbar nærhet til Glomma og Glomdalsmuseet med fine turområder. Velkommen til visning!

Eksempler på materialvalg er gulv med fliser, parkett og laminat. Vegger med malte plater, panel/behandlet panel og malt strietapet. Himlinger med himlingsplater og panel/behandlet panel.

Velkommen inn!
Leiligheten har adkomst via felles trapperom i 1.etasje. Inn i leiligheten møter du en lys gang med rom for å henge fra deg yttertøy og sko. Delvis åpen løsning inn mot stuen.

Stue med utgang til balkong
Lys og romslig stue med god plass til møblering. Her får du plass til både sofakrok og en spisestue om ønskelig. Rommet er lysmalt og har store vinduer som gir fine lysforhold. Installert peisovn som gir en lun og god varme på kalde dager. Fra stuen har du også utgang til en hyggelig balkong med plass til utemøblement og fint utsyn over nærområdet.

Kjøkken
Leiligheten har et lyst og fint kjøkken med profilerte fronter og benkeplater i laminat. På kjøkkenbenken har du god arbeidsflate og veggflater mellom benk og overskap med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom.

Bad, toalettrom og vaskerom
Baderom med veggmontert dusj og baderomsinnredning med servant og speilskap med belysning over. Separat toalettrom med wc.
Vaskerom i kjelleretasjen med opplegg for vaskemaskin.

Loftsetasje
Leiligheten har en koselig loftetasje med gang, disponibelt rom og en lys og fin loftstue som f.eks kan brukes som en ekstra tv-stue.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og hyggelig beliggenhet i et etablert boligområde på Vestad. Herfra er det ca.1 km til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Kort veg til dagligvarebutikk med post i butikk. Flere barnehager og skole på Vestad. Ungdomsskole og videregående skole finner du i sentrum. Fra eiendommen er det også nærhet til Terningen arena hvor du blant annet finner høgskole, treningssenter, tannlege og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Fine turområder både langs Glomma og i Grundsetmarka. I Grundsetmarka finnes det milevis med stier og traseer som kan benyttes både til fots, på sykkel eller med ski. Glomdalsmuseet er en av dine nærmeste naboer og her finner du en flott tursti som går via Skogmuseet og Prestøya.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 134 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2. etg: Entre, gang, toalettrom, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.
Loftsetasje: Gang, disp. rom og loftstue.

Loftsetasje er innredet av tidligere eier og blitt benyttet som loftstue. Dette er ikke byggesøkt og bruksendret hos Elverum kommune.

Bolig med fullt bruksareal for kjeller og 2.etasje. Arealer loftsrom med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m). Kjellerrom med målte himlingshøyder 2,19-2,20 m. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Soverom ved loft uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal). Soverom loft i tillegg uten tilfredsstillende rømningsforhold. Et soverom 2.etasje noe for lite i henhold til krav om volum ved oppholdsrom (<15 m3), målt 13,2 m3. Kjellerboder medtatt som sekundærareal. Rafteloft og terrasse inngangsparti uten beregningsmessig areal. Arealer i trappegang mellom 2.etasje og loft er ikke medregnet i arealoversikten, målt gulvareal ca 8 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med vedovn i stue i 2. etasje. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Parafinovn opplyst fjernet i 2008. Innvendig parafinløfter samt nedgravd parafintank mot øst samt øvrige installasjoner i kjeller bør fjernes i sin helhet ettersom at anlegget ikke lengere er i bruk.

Tomten

Felles eiet tomt på ca. 1 122 kvm. Tomten er tilnærmet flat med felles asfaltert innkjøring med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning. Tomtegrenser med gjerde.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på felles gårdsplass. Garasjen eies av seksjonen i 1.etasje.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtektene. Dokument kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 11 680,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2 712,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 306,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 159 snr. 2 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Bjørgulv Bjørnsson Vistad

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 790 000,-
 • Ligningsverdi: 596 270,-
 • Primærrom: 84 m2
 • Bruksareal: 122 m2
 • Bruttoareal: 134 m2
 • Tomteareal: 1122 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig

Museumsvegen 9B 2406 Elverum Norge

Visning

 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 172349904
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no