Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Åsmund Sveens veg 65 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Hall, bad/vaskerom, bod, kjøkken, stue og spisestue med utgang til terrasse.
2.etg: Loftstue med utgang til balkong, 3 soverom, bad og bod.
Kjeller etg: Trappegang og 4 boder.

Dobbel garasje.

Standard

I Åsmund Sveensveg 65 finner du en innholdsrik og fin enebolig med mange gode kvaliteter. Her bor du i et
attraktivt nabolag som blant annet har en velfungerende velforening som har gjort i stand fine fellesarealer. Tomta har fin beliggenhet med grense mot friarealer i skogen. Du har også kort veg til Hanstad barne- og ungdomsskole, barnehage, dagligvarebutikk og sentrum med øvrige servicetilbud. Her bor du i svært barnevennlige omgivelser, perfekt for den aktive familien som er glad i å være ute. Eiendommen består av en lys og fin enebolig og dobbel garasje. Boligen har lyse farge- og materialvalg, god planløsning, vannbåren varme og flere fine uteplasser. Velkommen til visning!

Eksempler på materialvalg er gulvflater med fliser, parkett og laminat. Vegger med malt tapet og panel. Himlinger med behandlet panel og laminerte himlingsplater. Enkelte himlinger med downlights.

Hall
I boligen blir du møtt av en lys og romslig hall som har god plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko. Gulvet er flislagt med vannbåren varme, noe som er gjennomgående for 1. etasje og kjelleretasjen. Hallen har trapp til 2.etasje og har tilknyttet et praktisk bad/vaskerom.

Kjøkken
Boligens kjøkken er lyst og romslig, og har god plass til en spiseplass ved vinduet. Her finner du en malt kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Deler av overskap med glassfronter og benkeplater i laminat med god plass til matlaging. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Innredningen har integrerte hvitevarer med induksjonsovn og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp.

Stue og spisestue
Spisestuen er i dag plassert mellom kjøkkenet og den øvrige stuendelen, og blir et naturlig knutepunkt i boligen. Her er det plass til et stort spisebord med plass til hele storfamilien. I stuen er det også installert en vedovn som gir ekstra varme på kjølige dager.
Videre har rommet god plass til sofa med tilhørende møblement. I stuen er det gjennomgående lyse farge- og materialvalg og downlights i tak. Doble dører tar deg ut til overbygd terrasse med trapp ned til hagen.

Bad/vaskerom
Kombinert bad/vaskerom med praktisk adkomst fra hallen. Badet er flislagt og har vannbåren varme i gulvet. Installasjoner med wc, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant og speil på vegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Loftstue
I 2. etasje kommer du opp i en lys og koselig loftstue. Her er det store vinduer og utgang til en balkong. Loftstuen er et ypperlig rom å benytte til f.eks tv-stue. Rommet har tilknyttet bad, bod og boligens til sammen tre soverom.

Soverom
De tre soverommene er lyse og romslige med god plass til møblering.

Bad
Bad i 2.etasje med flislagte overflater og installasjoner med wc, innrammet boblebadekar og dusjnisje med vegger i glassbyggerstein. Romslig baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Vannbåren gulvvarme.

Kjeller etg
Boligen har kjelleretasje med både innvendig og egen utvendig adkomst. Her finner du 5 rom med god lagringsplass og mange muligheter.
Det er støpt 2 avløp for dusj/bad i bod i kjeller med tanke på tredje bad i boligen. Det er også ferdiglaget avløp for vask og toalett i samme rom.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og svært familievennlig beliggenhet i et populært boligområde på Hanstad. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Hanstad barne- og ungdomsskole, barnehage og Spar Hanstad med post i butikk. Med Svartholtet som nærmeste nabo er det enkelt å komme seg ut på tur. Tomten grenser til skogen så her kan du enkelt spenne på deg skiene rett utenfor døra. I Svartholtet er det milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid. Ellers i året finner du stier og traseer som passer like godt til fots som på sykkel. Her har du utallige muligheter enten du skal ut for kos eller trening. Her har du et fantastisk utgangspunkt for den aktive familien. I Åsmund Sveens veg er det en velfungerende velforening som blant annet har laget til et område med fotballbane, ballbinge, volleyballbane, akebakke og skøytebane. På fellesområdet er det også flere benker, bålplass og en grillhytte som kan leies. Bare noen hundre meter opp i Svartholtet er det også laget til en gapahuk med grillplass. Eiendommen ligger fint til med tanke på fellesarealene og gjør at du enkelt har oversikt over ungene som er ute og leker. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. For deg som er glad i kultur og friluft er ikke veien lang til Norsk Skogmuseum hvor det foregår en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Til sentrum er det ca. 3 km og her finner du en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 220 kvm, Bruttoareal: 241 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, entre og baderom.
2.etg: Loftstue, baderom og 3 soverom.

Fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger. Boligareal med unntak av boder, kjeller som helhet og garasje, (bruksareal sekundærdel).
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Inngangspartier, terrasser og kaldtloft uten beregningsmessig bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er vannbåren gulvvarme i alle gulv i kjeller og 1. etasje foruten bod, samt vannbåren varme på baderom i 2. etasje som driftet med dobbeltmantlet bereder. Det er etablert ildsted med vedovn i stue i 1. etasje. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.
Balansert ventilasjonsanlegg, aggregat plassert på i 2.etasje. Gjenvinner med kryssveksler, kondenskammer med fast tilkobling til avløp.

Tomten

Eiet tomt på ca. 928,7 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Tomten er tilnærmet flat og opparbeidet med plenarealer samt diverse beplantning med trær og prydbusker.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 18 020,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 394,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 593,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 989 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Trond Olav Rønningen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 950 000,-
 • Ligningsverdi: 949 137,-
 • Primærrom: 144 m2
 • Bruksareal: 220 m2
 • Bruttoareal: 241 m2
 • Tomteareal: 928 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Åsmund Sveens veg 65 2407 Elverum Norge

Visning

 • 11.11.2020, 1900 - 1930.
 • Vi i Rustad Eiendomsmegling ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Vi ber deg derfor melde deg på visning via påmeldingsknappen. Det er også mulig å avtale privatvisning utenom oppsatt visningstidspunkt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. Husk å laste ned salgsoppgaven, da denne ikke vil bli delt ut på visning av smittehensyn.
 • Megler MNEF / Daglig leder

  Alf Johan Rustad
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 977 85 660
  Faks:

  Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

  Bjørn Magnus Brynildsen
  Telefon: +47 62 41 62 41
  Mobil: +47 482 25 349
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 155778761
  Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no