Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Horndalsvegen 940 2410 Hernes Norge

Innhold

1.etg: Vindfang, gang, 5 soverom, bad/toalett, kjøkken og stue
Kjeller etg: Trapperom, boder, vaskerom, bad, badstue og kjellerstue.

Uthus med garasje

Standard

Enebolig med hyggelig beliggenhet i Horndalen i Hernes. Boligen går over to plan og har en innholdsrik planløsning bestående av blant annet av fire soverom, to bad og to stuer. Mange muligheter i kjeller. Ute finner du uthus med garasje og bodplass. Her bor du i stille og fredelige omgivelser med store friområder rett utenfor døren som kan by på flotte turområder gjennom hele året. Fra boligen er det ca. 7 km til Hernes med barnehage og skole og ca. 14,5 km til Elverum sentrum med alt du trenger av servicetilbud.

Eksempler på materialvalg er gulv med belegg og laminat. Vegger med tapet, behandlet panel og tynnpanel. Himlinger med malte plater.

Entre/gang
I boligen blir du møtt av et vindfang som tar deg videre til en stor og romslig gang med god plass til omkledning og til å henge fra seg yttertøy og sko. Gangen har adkomst til kjøkken og stue samt de øvrige rommene i etasjen.

Kjøkken
Kjøkken med gjennomgang fra spisestue og gang. Her finner du lys kjøkkeninnredning med folierte fronter og laminerte skrog. Benkeplater i laminat med gode arbeidsflater. Benkebeslag med utslags- og oppvaskkum. Kjøkkenet har gode lysforhold og plass til en frokostplass ved vinduet.

Stue og spisestue
Stor og møbleringsvennlig stue med god plass til flere sofa- og/eller sittegrupper. Det er montert vedovn og varmepumpe som gir en jevn og god temperatur gjennom hele året. Rommet har store vinduer på flere sider som gir gode lysforhold. Fra stuen er det også trapp med adkomst til kjelleren. Utgang til en stor terrasse med god plass til møblering og trapp ned til hagen.

Soverom
Boligen har 5 soverom av god størrelse. Alle rommene har adkomst fra gangen i 1.etasje.

Bad 1. etasje
Baderom med belegg på gulv og vegger med tynnpanel for våtrom. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjkabinett og vegghengt servant. Oppvarming med veggmontert radiator.

Bad, badstue og vaskerom i kjelleretasje
Baderom med belegg på gulv og vegger delvis med tapet. Baderommet er utstyrt med toalett og dusjnisje med forheng. Baderomsinnredning med nedfelt servant. Baderommet har behov for rehabilitering. Oppvarming med veggmonterte radiatorer.

I sammenheng med baderom er det etablert badstue med elektrisk badstuovn. Det er også bassengrom i tilknytning til bad og badstue som ikke er blitt ferdigstilt.

Praktisk vaskerom med adkomst fra gang. Her finner du vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Kjeller etg
I tillegg til vaskerom/bad og bassengrom finner du en koselig kjellerstue i kjelleretasjen. Dette er et fint rom som f.eks kan benyttes som en ekstra tv-stue. Rommet har også utvending adkomst. og har installert peisovn.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og barnevennlig beliggenhet i Horndalen. Her har du friområder rett i nærheten som gir deg mulighet til fine friluftsopplevelser gjennom hele året. Det er ca. 7 km til Hernes hvor det er barnehage og skole. Herneshallen hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer. Her er det et godt idrettsmiljø for barn og ungdom i alle aldre. I Hernes finner man også en flott skistadion på Varden med et variert løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og mange fine traseer for både tur og trening. På sommerstid er det fine gang- og sykkelstier i området og fra eiendommen er det kort veg til Bergesjøen, med badestrand og fine forhold for fiske og kanopadling. Ca. 14,5 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 196 kvm, Bruksareal: 259 kvm, Bruttoareal: 284 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, gang, kontor, 4 soverom, bad/toalett, kjøkken og stue
Kjeller etg: Trapperom, vaskerom, bad, badstue og kjellerstue.

Bolig med fullt bruksareal i kjeller og 1.etasje. Målt himlingshøyde kjeller hovedsakelig 2,37-2,40 m, en del med ca. 2,55, en del tenkt til basseng med høyde ca. 4,30 m. Kaldtloft, overbygget inngangsparti og åpen terrasse uten beregningsmessig areal. Overbygget inngangsparti med ca. 4 m2 og terrasse med ca. 26 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av ved, strøm og oljefyring. Det er etablert ildsted med vedovn i stue i 1. etasje samt peis i kjellerstue. Sentralvarmeanlegg med vegghengte radiatorer driftet av oljefyr. Luft til luft varmepumpe montert i stue i 1. etasje. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1 984 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingskjøretøy. Hellebelagt frem til hovedinngang samt terrengtrapp ned til sokkeletasje. Tomten er skrånende med flatere partier, og utsikt mot nærliggende områder i sydvest.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 6 958,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr 4 000,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 593,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 120 bnr. 6 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Kjell Viktor Rønningen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 120
 • Bruksnr: 6
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 650 000,-
 • Ligningsverdi: 766 780,-
 • Primærrom: 196 m2
 • Bruksareal: 259 m2
 • Bruttoareal: 284 m2
 • Tomteareal: 1984 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Horndalsvegen 940 2410 Hernes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 150875252
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no