Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Nordlivegen 23 2408 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Sportsbod, Entre, gang, toalettrom, kjøkken med tilknyttet vaskerom m/egen utgang, stue og spisestue med utgang til terrasse/uteområdet, bibliotek, gang, bad, 3 soverom hvorav ett har egen utgang og tilknyttet privat bad.
Kjeller etg: Gang/trapperom, bod, garderobe, kjølerom, fyrrom, treningsrom, bad, disponibelt rom, soverom og kjellerstue.

Utvendig sportsbod.
Dobbel garasje.

Standard

Romslig og meget innholdsrik enebolig med sentral beliggenhet i Nordleiret. Boligen går over to plan og har en innholdsrik planløsning med blant annet fire soverom, tre bad og tre stuer. Gjennomgående lyse overflater og gode lysforhold. Boligen er oppgradert senere år med innvendige overflatebehandlinger av nesten alle rom samt baderom. Ute har du et flott uteområde med terrasse oppdelt i flere soner, svømmebasseng, utedusj og massasjebad, samt dobbel garasje. Eiendommen fremstår som innbydende og velholdt. I Nordlivegen bor du med kort gangavstand til sentrum, skoler, barnehage og dagligvarebutikk. Velkommen til visning!

Eksempler på materialvalg er gulv med vinylfliser, laminat, fliser og betong. Vegger med tapet, malt trefiber og panel, og malte mdf-plater, samt noe leca i kjeller. Himlinger med himlingsplater, panel og malte trefiberplater. Hovedsakelig overflatebehandlinger fra 2018 - 2020.

Gang/entre
Boligen har en lys og innbydende gang/entre med god plass til omkledning. Gangen har godt med skapplass som gir plass for oppbevaring av yttertøy, og som gir et ryddig inntrykk av rommet. I tilknytning til gangen finner du et nylig oppusset toalettrom med wc og vegghengt servant.

Kjøkken med spiseplass
Åpent og flott kjøkken med innredning av type Drømmekjøkken med profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og god plass til matlaging på de laminerte benkeplatene. Fronter og benkeplate er nylig foliert. Veggflater over benker med kitchenboards og vindu. Integrerte hvitevarer med stekeovn og koketopp. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp. Kjøkkenet har en god romløsning og har mulighet for en spiseplass ved vinduet.

Stue og spisestue
Husets spisestue ligger praktisk plassert rett utenfor kjøkkenet. Her er det god plass til en spiseplass med plass til hele familien. Videre inn i stuen er det rom for sofagruppe med tilhørende møblement. Her er det store vindusflater som skaper svært fine lysforhold, samt utgang til eiendommens flotte uteområde. Stuen har en peis midt i rommet som fungerer som en fin romavdeler, samtidig som den skaper en hyggelig stemning.

Bibliotek
I tilknytning til stua finner du også et hyggelig bibliotek. Rommet er lyst og innbydende og kan også f. eks benyttes som en tv-stue eller kanskje hjemmekontor?

Soverom
Boligen har tilsammen fire soverom, tre i 1.etasje og ett i kjelleren. Hovedsoverommet i 1.etasje har blant annet egen utgang til balkong og tilknyttet privat bad.

Bad tilknyttet soverom
Lyst og pent baderom oppgradert i 2019. Baderommet har flislagt gulv og våtromsplater og malte plater på veggflater. Badet er utstyrt med toalett, dusjnisje med regndusj samt baderomsinnredning med servant og speil med belysning over.

Bad og vaskerom
Det andre badet i 1.etasje har adkomst via soveromsgang. Baderommet er oppgradert i 2019 med flislagte gulv og veggflater med vinyltapet og malte våtromsplater. Her finner du toalett og badekar med dusjmulighet samt baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Praktisk vaskerom i tilknytning til kjøkkenet, som også har egen utvendig adkomst. Vaskerom opplyst fra 2018. Installasjoner med vaskekum, opplegg for vaskemaskin, tørketrommel og tørkeskap.

Kjellerstue
Lys og romslig kjellerstue med mange muligheter og god pass til møblering. Rommet har moderne fargevalg og åpen peis.

Bad kjeller etg.
Baderommet er oppgradert i 2020 med flislagte gulv og malte plater og tapet på veggflater. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjkabinett samt baderomsinnredning med dobbel servant og speil med belysning over. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Uteplass med svømmebasseng
Ute har du et flott opparbeidet uteområde med terrasse oppdelt i flere soner samt delvis overbygg. Svømmebasseng, utedusj og massasjebad.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig og fin beliggenhet i et veletablert boligområde i Nordleiret. Her har du kort veg til den nye bydelen Ydalir, hvor du blant annet finner flere dagligvareforretninger, barnehage og barneskole. Det er også kort veg til Søbakken barneskole. Forøvrig er det ca.1,5 km til Elverum sentrum hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Kort veg til Sagtjernet med fine bademuligheter på sommeren. I Sagtjernet har du også fine fiskemuligheter, gjerne fra båt. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier, Tufte treningspark og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Du har også kort avstand til tur- og rekreasjonsområder både i Stavåsen og Svartholtet, med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes ellers i året.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 251 kvm, Bruksareal: 271 kvm, Bruttoareal: 300 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, toalettrom, vaskerom, 2 bad, 3 soverom, kjøkken, bibliotek, stue og spisestue.
Kjeller etg: Gang/trapperom, hobbyrom, bad, disponibelt rom, soverom og kjellerstue.

Bolig med fullt bruksareal i kjeller og 1.etasje. Oppholdsrom i kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal). Kjeller i tillegg uten tilfredsstillende rømningsforhold. Kaldtloft, terrasse, plattinger samt overbygget inngangsparti uten beregningsmessig areal. Overbygget inngangsparti målt til ca 5 m2. Overbygget terrasseplatting målt til ca 12 m2 og øvrige plattinger målt til ca 30 m2. Garasje, bod, kjølerom, fyrrom og garderobe er medtatt som sekundærareal.

I kjeller er det innredet et ekstra soverom, dette er ikke bruksendret og derfor ikke godkjent som soverom. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av ved og strømfyring. Sentralvarmeanlegg med luftbåren varme basert på el-drift, med kanaler i alle rom i 1.etasje med unntak av vaskerom, bad og gang. Montert luft til luft varmepumpe med innerdel montert i fyrrom for forvarming av luften inne i fyrrommet. Elektrisk gulvvarme på baderom i kjeller, baderom i 1. etasje med ESWA gulvvarme. Etablert ildsted i stue med peisinnsats i peiskonstruksjon. Peiskonstruksjon med malt tegl, tegl og skifer. Montert safe bak luke i vednisje. Ildsted i kjellerstue med hyggelig åpen peis hvor peiskonstruksjon med antatt kleberstein, samt malt pussbehandling.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1225 kvm. Pent opparbeidet tomt med store terrassearealer og utendørs svømmebasseng på ca. 40 kvm. Utedusj i tilknytning til oppvarmet massasjebad. Hagen er opparbeidet med plen og beplantning. Eiendommens adkomst og gangarealer er opparbeidet med belegningsstein. Tilnærmet flat og solrik tomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 16 268,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 476,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1 222,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommen har vannmåler og kommunale avgifter vil derfor variere ut ifra husholdningens forbruk.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 754 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Klaus Skadsberg Juliussen
Liv M Skadsberg Juliussen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 754
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 590 000,-
 • Ligningsverdi: 1 142 672,-
 • Primærrom: 251 m2
 • Bruksareal: 271 m2
 • Bruttoareal: 300 m2
 • Tomteareal: 1225 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Nordlivegen 23 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 122072069
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no