Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Trysilvegen 87 2413 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Hoveddel med kjøkken, stue, soverom og bad. Bileilighet med kjøkken, stue, soverom og bad. Felles inngang/trapperom.
2. etg: Hybelleilighet med stue/soverom og kjøkken. Hybel 2 med stue/soverom/kjøkken. Hybel 3 med gang, kjøkken og stue/soverom. Hybel 4 med et rom med kjøkken/soverom/stue. Felles ganger, toalett og bad.

Standard

Eldre enebolig beliggende ved Trysilvegen med utleiemulighet. Boligens opprinnelige del er bygd ca. 1850, og senere tilbygd i ca. 1890. Eiendommen opplyses renovert i 1977 og i 2003. Pr. dags dato er bygget tilrettelagt og benyttes som utleiebebyggelse med flere utleieenheter med to mindre leiligheter, samt 3 hybler og et enkelt rom. Dette er ikke søkt om til kommunen, og eiendommen er regulert til enebolig med utleiedel.

Gulvene er generelt belagt med vinylbelegg og malte furugulv. Innvendige vegger med tapet, malt strie, malt panel og plater.
Kjøkken i 1.etasje i hovedbygg fra ca 1975 med stålbenk, opplegg for oppvaskmaskin, fliser over benker. Laminert benkeplate. Ventilator over komfyr.
Kjøkken i sidebygning fra 2008 med stålbenk, opplegg for oppvaskmaskin/vaskemaskin. Malte plater over benker. Laminert benkeplate. Elektrisk vifte på vegg. På rom som er innredet som hybler er det satt inn hybelkomfyrer med ventilatorer over komfyrer.
Baderom i 1. etasje i hovedbygg har baderomsplater og tapet på veggflater. Installasjoner med WC, servant og badekar. Opplegg for vaskemaskin. Baderom i 2. etasje har panel. Installasjoner med servant og dusjkabinett. Separat toalettrom med toalett og wc. Baderom i sidebygning har malte plater. Installasjoner med toalett, servant og dusjkabinett.

Beliggenhet

Boligen har sentrumsnær beliggenhet i Nordleiret. Kort veg til den nye skolen og barnehagen i den nye bydelen Ydalir. Du har også kort gangavstand til flere dagligvarebutikker og andre større forretninger i området. Forøvrig er det ca. 1,5 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter, samt ungdom- og videregående skole. Både Sagtjernet og Vesletjernet med badeplass og fine friområder ligger ca. 1 km fra eiendommen. Veien er heller ikke lang til både Stavåsen og Svartholtet, som begge kan by på fine tur- og treningsområder for hele familien. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype hvor det arrangeres flere aktiviteter. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Bruksareal: 245 kvm, Bruttoareal: 273 kvm

1. etg: Hoveddel med kjøkken, stue, soverom og bad. Bileilighet med kjøkken, stue, soverom og bad. Felles inngang/trapperom.
2. etg: Hybelleilighet med stue/soverom og kjøkken. Hybel 2 med stue/soverom/kjøkken. Hybel 3 med gang, kjøkken og stue/soverom. Hybel 4 med et rom med kjøkken/soverom/stue. Felles ganger, toalett og bad.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av ved og strøm. Det er montert vedovner i flere rom i boligen.

Tomten

Eiet tomt på ca. 891,4 kvm. Tomten er tilnærmet flat og delvis opparbeidet med plen og noe beplanting. Biloppstillingsplasser på egen tomt. Støygjerde mot Trysilvegen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 30.074,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 10.316,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.260,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Vann og avløp betales etter målt forbruk og kan derfor variere ut fra forbruk og endringer i gebyrer.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 32 bnr. 10 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Byggtakst Elverum AS

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 32
  • Bruksnr: 10
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 2 190 000,-
  • Ligningsverdi: 1 088 860,-
  • Bruksareal: 245 m2
  • Bruttoareal: 273 m2
  • Tomteareal: 891 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig

Trysilvegen 87 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 121145538
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no